Josinalaan 5, 9801 HP Zuidhorn
0594-201896

Jouw wensen bepalen

de strategie

Zo vinden we jouw hypotheek

In de hypotheekjungle is het moeilijk zoeken als je de weg niet weet. De rentes, voorwaarden en vrijheden verschillen per hypotheekaanbieder. Daarin ontzorg ik jou met een selectie van hypotheken die passen bij jouw woonwensen. In het traject daarna neem ik het lastige deel van je over: dat van financiële documenten, juridische formulieren, mondelinge toelichtingen en de onderhandelingen. Dan kun jij je alvast bezig houden met de verhuizing.
Ook na het ingaan van de hypotheek blijf ik je adviseur en kun je bij mij terecht voor wijzigingen.

Hypotheek vinden in 3 stappen

1. In het kosteloze oriëntatiegesprek nemen we je financiële mogelijkheden door.

Samen nemen we de beschikbare hypotheekvormen door. We bespreken wat dat betekent voor je maandelijkse rente en aflossing. Daarbij passeren alle mogelijke scenario’s de revue, zodat 100% helder is wat voor jou de beste optie is.

Gaan we verder met elkaar? Deze input gebruik ik in het vinden van je juiste hypotheek.

2. Leun maar achterover, ik doe het werk.

Al je wensen en de aangeleverde gegevens verwerk ik in een helder adviesrapport. Ik zoek voor jou naar de laagste hypotheekrente, bestudeer de rentevaste periodes, check of je in aanmerking komt voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en onderzoek de mogelijkheden van tussentijds aflossen. Zo kies je weloverwogen en goed geinformeerd.

Voor je uiteindelijke keuze maak ik me sterk: ik ga het gesprek aan met de hypotheekaanbieder en bepleit jouw aanvraag.

3. Een passende hypotheek + verzekeringen voor je nieuwe huis

Behalve over de hypotheek adviseer ik je ook over de benodigde verzekeringen. Sommigen zijn verplicht bij de aankoop van een woning (opstalverzekering en overlijdensrisicoverzekering). Andere zijn misschien verstandig om af te sluiten, dus die nemen we ook door.

Ook na het afsluiten van de hypotheek kun je met vragen bij De Haan Hypotheken terecht. Bovendien houd ik een oogje in het zeil: kan je hypotheek goedkoper, dan hoor je dat zo snel mogelijk.

De zekerheden van De Haan Hypotheken

Integer advies

Combineer ruim 20 jaar ervaring in de hypotheekbranche met Groningse nuchterheid en je krijgt… zuver hypotheekadvies. Voor elk scenario leg ik je zowel de voordelen als mogelijke nadelen uit, zodat je weet waar je je de komende 30 jaar aan bindt.

Zorgeloos traject

Er valt uit veel te kiezen. De Haan Hypotheken toetst verschillende bewezen hypotheekaanbieders aan jouw wensen. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met de voor jou best passende hypotheek. Juist, zo eentje waarbij alles goed geregeld is. Dat slaapt een stuk lekkerder.

Een hypotheekadviseur die voor jou vecht

Je hebt een tijdelijk contract of je bent zelfstandig ondernemer? In zo’n situatie sta je soms al 1-0 achter bij hypotheekaanbieders. Ook al weet je – en laten je cijfers dat zien – dat je een hypotheek aankan. Ik zet me 100% in om dat dan ook te bereiken.