Josinalaan 5, 9801 HP Zuidhorn
0594-201896

Ik houd van mijn vak.
Als hypotheekadviseur help ik mensen
om hun mogelijkheden te ontdekken.

- Jacob de Haan

Opleiding en ervaring

Ik ben geboren en getogen in Zuidhorn, vlak bij de stad Groningen. Bij Univé werkte ik 7 jaar lang als assurantieadviseur en hypotheekadviseur. De 12 jaar daarop was ik hypothecair planner bij de Hypotheekshop in Groningen. Sinds 1 januari 2019 ben ik zelfstandig hypotheekadviseur.

Hypotheken

Door de jaren heen heb ik alle mogelijke hypotheekvragen en -situaties voorbij zien komen. Ik beet me vast in hypotheekaanvragen voor zelfstandig ondernemers, adviseerde doorstromers bij het oversluiten of verduurzamen van hun hypotheek. Ik koppelde pensionado’s aan de voor hen beste hypotheekverstrekker.

Zelfstandig hypotheekadviseur

Veel van mijn opdrachtgevers zijn zelfstandig ondernemer. Ik ook. Waarom? Omdat het werken voor een kantoor soms wringt met de vrijheid om je eigen onafhankelijke advies te geven. Nu weet ik zeker dat mijn klanten naar huis gaan met de best passende hypotheek, die perfect aansluit bij hun financiële situatie.

Zo omschrijven klanten mij

  • Groningse rust en nuchterheid
  • Duidelijk en integer
  • Vriendelijk
  • Helder over voor- en nadelen
  • Fijne begeleiding

Tarieven

Mijn prijzen zijn gebaseerd op de uren die ik daadwerkelijk in het traject steek, en niet ‘omdat het nu eenmaal dat tarief is’.  In het oriënterende gesprek - hiervan zijn de kosten voor mijn rekening - geef ik je een heldere inschatting van de kosten voor jouw specifieke vraag.

Fotografie door: StappenGroningen.nl